Tavlor

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Kundomdömen


Dags för ny väggkonst

Att dekorera med tavlor är ett av de enklaste sätten att addera personlighet, skönhet och liv till hemmets alla rum. Vilket som är det rätta motivet för dig är högst individuellt och därför ger vi dig möjligheten att inte bara välja motiv, utan också material och storlek. På plats i vår egen ramverkstad tillverkar vi dessutom matchande ramar som du kan välja utifrån tycke och smak. Vilket material du väljer för din tavla kommer att påverka dess utseende och ge motivet olika typer av effekter. En canvastavla har till exempel ett mycket autentiskt utseende och skapar effekten av att motivet är målat på duken tack vare materialets struktur och matta finish.

För svartvita foton är våra akrylglastavlor ditt bästa alternativ, eftersom de ger motiven ett otroligt djup och ljus. Illustrationer och grafiska motiv gör sig i sin tur bra som posters tack vare att vi trycker dem på ett högkvalitativt glansigt posterpapper som ger dem en modern touch.

Vissa av våra material passar dessutom extra bra i vissa rum i hemmet. Aluminium och akrylglas är till exempel fukttåliga och vi rekommenderar dem därför för köket eller badrummet. Ett annat alternativ är våra fina galleritryck. I vårt konsttryckeri trycker vi motiven direkt på aluminiumplattan eller bakom akrylglasskivan, vilket ger tavlorna ett effektivt skydd mot fukt. Du kan välja storlek på din väggkonst samt beställa matchande ramar på motivets produktsida. Om du har några frågor om våra material eller produkter hjälper vårt kundserviceteam dig gärna vidare.

Konstförlag – handplockad, mångsidig och unik portfolio av olika motiv Konstförlag
Handplockad, mångsidig och unik portfolio av olika motiv
Konsttryckeri – modern tryckteknik för kvalitativa produkter med hög skärpa Konsttryckeri
Modern tryckteknik för kvalitativa produkter med hög skärpa
Ramverkstad – eleganta egentillverkade ramar för ett perfekt slutresultat Ramverkstad
Eleganta egentillverkade ramar för ett perfekt slutresultat

Den perfekta tavelväggen

Har du en tavla som är redo att hängas upp, men vet inte riktigt vilken vägg den passar bäst på? Vissa väggar är helt enkelt bättre än andra när det kommer till upphängning av väggkonst. Det är också viktigt att välja rätt storlek på motivet. Vill du hänga det över större möbler som en soffa, ett matsalsbord eller kanske en säng är våra väggbilder som är minst 100 cm breda ett perfekt val. Eller varför inte hänga upp flera små tavlor tillsammans för att skapa en fin tavelvägg? En tavelvägg ger dig möjligheten att kombinera motiv i olika teman, stilar och färger, vilket kommer att ge rummet en personlig känsla. Det är till exempel ett vanligt inslag i bohemiska inredningsstilar.

Kom också ihåg att det inte bara är sovrummet och vardagsrummet som kan inredas med väggkonst, utan korridorer, trappavsatser och entréer får också ett mer välkomnande intryck med vackra tavlor. Ett tips är då att satsa på flera smala motiv bredvid varandra eller en stor panoramatavla. För tomma väggar där det inte finns någon större möbel som skapar blickfång rekommenderar vi tavlor i en storlek av minst 80 cm.

Från mini- till maxiposters: populära material i många storlekar

Stor, kvadrat, panorama – välj det perfekta formatet från vårt sortiment och klicka hem en ny tavla av gallerikvalitet som passar just din inredningsstil. Med vårt stora utbud av storlekar och format kan du skapa just den känsla och stil du vill uppnå med din favoritväggkonst. När det kommer till tavlor är det viktigt att tänka på just storleken. Imponerande motiv såsom panoramabilder av landskap eller stadssiluetter uppnår till exempel sin fulla effekt när de trycks i större format. Sedan finns det såklart motiv som lämpar sig bäst för mindre format och dessa kan du med fördel hänga upp tillsammans för att skapa fina tavelväggar. De populäraste storlekarna för tavelväggar är 50 × 70 cm eftersom de kan användas som naturliga mittpunkter för de mindre konsttrycken runt omkring.

Det är inte bara viktigt att välja rätt storlek, utan också rätt typ av material när du ska beställa nya tavlor. För stora format rekommenderar vi våra canvastavlor eller PVC-tavlor eftersom de väger lite och är väldigt enkla att hantera. Även våra galleritryck passar bra i större format. De väger dock lite mer, men kombinationen av olika material gör dem mycket robusta och högkvalitativa.

En av våra medarbetare rekommenderar våra tavlor

Oavsett vilket material du väljer säkerställer vi att de håller högsta kvalitet. Allt för att din perfekta tavla ska matcha alla typer av interiörer, stilar och personligheter.

Divina – Posterlounge-teamet

Den perfekta tavlan för din inredningsstil

Som konstförlag och webbshop har vi möjlighet att erbjuda dig en mängd olika typer av tavlor som passar med just din inredningsstil. Om du har inrett ditt hem i en trendig och avslappnad stil rekommenderar vi våra moderna akrylglastavlor. Om du däremot är ute efter att addera något mer bohemiskt och romantiskt till ditt shabby chic-hem föreslår vi istället en canvastavla. Oavsett vilka trender du väljer att gå efter eller vilken inredningsstil som faller dig bäst i smaken så kommer du att hitta dina favoriter här på Posterlounge. Vårt stora utbud av material och motiv erbjuder den perfekta tavlan för alla smaker.

Vårt sortiment är noggrant utvalt och består av såväl abstrakt konst som svartvita foton, vintageinspirerade motiv och välkända klassiker. Posters föreställande gamla reklamaffischer är ett tidlöst val som bidrar med en elegant atmosfär i rummet. Klassiska motiv av mästare som Klimt, van Gogh och Monet får i sin tur ett extra autentiskt och verklighetstroget uttryck på en canvastavla. Självklart har vi även något för alla film- och seriefans där ute som gärna vill bjuda in sitt favorituniversum i hemmet med hjälp av posters.

Vårt förlagsteam uppdaterar och utökar ständigt vårt utbud av modern och klassisk konst. Hitta rätt motiv för dig och ditt hem och addera intressanta blickfång i sovrummet, köket eller vardagsrummet. Ta gärna hjälp av filtreringsverktygen här på webbplatsen för att lättare hitta den tavla du är ute efter.

Framhäv dina tavlor med högkvalitativa ramar

Din nya tavla levereras redo att hängas upp med inkluderade väggfästen. För att ge dina väggbilder ett extra exklusivt uttryck kan du dessutom förse dem med handgjorda ramar. En inramad tavla får en tredimensionell effekt och kommer att lyftas fram ännu bättre i rummet. Dessutom hjälper en ram till att framhäva tryckkvaliteten och det vackra motivet ytterligare. En ram fungerar helt enkelt som en bro mellan tavlan och resten av inredningen och får den att smälta samman med hemmet på ett sömlöst sätt.

Du kommer att vägledas genom alla steg i processen – från valet av motiv, material och storlek till den perfekta ramen. Vi tar sedan hand om resten. Efter att motivet har tryckts på ditt valda material ramas den in på plats i vår egen ramverkstad. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och våra ramar är tillverkade av massivt trä eller aluminium och monteras för hand. Du har inte bara möjlighet att välja mellan olika typer av ramar, utan också vilken färg du vill att den ska vara i. På så sätt kan du enkelt få ramen att passa in i just din inredning.

Konsttryckerirum – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Vi ställer höga krav både när det kommer till kvaliteten på våra produkter och vår service. Vi kan möta dessa krav tack vare att vi själva trycker motiven på tavlorna på plats i vårt konsttryckeri i Tyskland. Att ha en egen tillverkning gör det även möjligt för oss att möta just dina önskemål: vi trycker motiven på beställning, ramar själva in väggbilderna och levererar dem sedan hem till dig på bara några dagar.

Söker du något speciellt?