Akrylglastavlor

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Låt dina väggar stå i centrum med akryl

Det är det enastående materialet som gör skillnad. Akryl är en transparent konstmassa som kombinerar tålighet med äkta glaslook. Materialet har samma fördelar som glas men är lättare och mycket starkare samt tåligare än riktigt glas. Tryck på akrylglas är det nya moderna sättet att visa upp bilder på och används exempelvis av många gallerier på grund av sin skarpa bildkvalitet och vackra glans.

Det högkvalitativa trycket placeras försiktigt på baksidan av en 5 mm tjock akrylglasskiva. Bilden blir därmed också skyddad mot missfärgningar, repor och damm vilket resulterar i att det resistenta materialet håller i många år. De putsade kanterna ger dessutom tavlan sin karakteristiska 3D-effekt.

Fuktresistent och lättskött material

Akrylglastavlor är enkla att rengöra och passar till alla rum. Du kan till och med placera tavlan i fuktiga utrymmen som badrum, kök eller i tvättstugan. Fotokonst passar särskilt bra att trycka på akrylglas. Framförallt fotografier på landskap, städer eller generellt färgstarka bilder lämpar sig mycket bra att trycka på det sofistikerade materialet då bildens detaljer framhävs extra bra och bilden får en härlig djupeffekt.

Vill du att din tavla ska se ännu elegantare ut kan du välja till en passande ram under beställningen. I vår butik hittar du ett stort utbud av både små och stora akrylglastavlor vilket gör att du kan välja just det formatet som passar bäst till ditt hem. Våra tavlor levereras med upphängning så du kan hänga upp tavlan direkt.