Aluminiumtavlor

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Tryck på aluminium: elegant och väderresistent

Om du vill få ut så mycket som möjligt av ditt favoritmotiv är våra aluminiumtavlor det perfekta valet för dig. Det högkvalitativa materialet uppskattas särskilt mycket av fotografer och konstexperter vilket resulterar i att tryck på aluminium används flitigt av konstgallerier vid utställningar. Den subtila färgåtergivningen och metallplattans 3 mm tunna utseende ger hemmet en stilfull känsla av ett konstgalleri och förhöjer interiören oavsett inredningsstil.

Tryck på aluminium är för den som älskar detaljer. Det är den otroliga skärpan och stabiliteten som kännetecknar aluminiumtavlorna. Tavlans matta yta motverkar oönskade reflektioner och genom den senaste UV-tekniken skyddas trycket mot solljus, fukt och smuts. Det gör att du kan hänga upp tavlan både inomhus och utomhus samt i fuktiga rum som kök och badrum. Köper du en väderbeständig aluminiumtavla hos oss kan du alltså njuta av den länge.

Skarpa och iögonfallande aluminiumtavlor

Med våra aluminiumbilder kan du skapa en klassisk och enkel inredning hemma. Den sobra färgåtergivningen och skarpa bildkvaliteten gör att framförallt fotografier och motiv med intensiva färger passar utmärkt att trycka på materialet. Detalj- eller kontrastrika motiv blir väldigt fina och ger hemmet en samtida atmosfär när de trycks i stora format. Även svartvita bilder eller minimalistiska motiv får en helt annan elegans på aluminium.

Oavsett om du vill ha aluminiumtavlor med naturmotiv eller hellre tycker om svartvita bilder, hos oss hittar du enkelt något som passar just ditt hem. För ett ännu elegantare utseende kan du beställa till en matchande ram. Vi erbjuder också upphängningssystem och skruvsystem i metall om du vill att bilden ska få en svävande look. Aluminiumtavlan är dock snygg som den är och standard monteringstillbehör för upphängning levererar vi självklart med.