Barntavlor

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Dekorera ditt barns rum med förtrollande bilder

Vårt utbud av barntavlor bjuder på en spännande mångsidighet, vilket gör det enkelt att hitta passande motiv för alla smaker, alla åldrar och varje personlighet. Förgyll till exempel dina minstingars rum med våra djurposters eller bilder på sagor och mytologiska varelser. Oavsett om favoriten är gosiga djur, vackra prinsessor, häftiga dinosaurier eller magiska enhörningar så kommer våra barntavlor få dina små att drömma sig bort till fantastiska världar. Många av våra tryck fungerar dessutom som mer än bara dekoration – våra kartor och utbildningsaffischer passar till exempel perfekt för att få barn att lära sig nya saker genom lek. Du kan till exempel beställa motiv av solsystemet, alfabetet, siffror eller till och med löv från olika trädarter.

Men vårt sortiment av barntavlor erbjuder dig inte bara ett stort urval av motiv för olika intressen och personligheter, utan också i en mängd olika stilar – från svartvita ritningar till färgglada illustrationer och eleganta akvarellmålningar i pastellfärger.

Fina och lekfulla tavlor till barnrummet

Du kan självklart också välja ut flera barntavlor för att skapa en harmonisk tavelvägg. Satsa till exempel på posters i skandinavisk design för ett modernt uttryck eller bohemiska motiv och färger för att skapa en lite mer drömsk känsla i barnrummet.

Flera av de material vi använder oss av för att trycka våra tavlor passar dessutom extra bra i barnens rum:

  • Tack vare våra överkomliga priser kan du då och då byta ut dina posters och självhäftande posters mot nya motiv och på så sätt ändra stilen rummet i takt med att barnets intressen förändras. Dessutom kan du enkelt kombinera de klassiska posters med såväl posterhängare som våra egentillverkade ramar.
  • Våra charmiga trätavlor eller superlätta PVC-tavlor är inte bara snygga hängandes på väggen, utan kan med fördel även stå lutade på en fin hylla eller tavellist.

 Och självklart kan du räkna med att alla våra material är av högsta kvalitet.