Canvastavlor

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Klassisk canvas i högsta kvalitet

Är du sugen på att göra om hemma? Med våra klassiska canvastavlor är du på helt rätt spår! Våra canvastavlor är av många anledningar en bästsäljare. De är både lätta och tåliga samtidigt som de är tidlösa och har en intensiv färgåtergivning. Den rika strukturen bidrar till en hemtrevligare känsla till varje rum oavsett inredningsstil. Materialet förhindrar dessutom missfärgningar och kommer att se nytryckt ut även över tiden.

Den kritvita målarduken i bomull är av allra högsta kvalitet och uppspänd över en handgjord kilram som ger tavlan ett extra djup. Våra canvastavlor har en lätt blank yta som inte reflekteras vilket gör att de lämpar sig perfekt för ljusa rum. Tavlan levereras redo för upphängning med en metallkrok på baksidan.

Akvarell på canvas – ett garanterat blickfång

Med våra canvastavlor kan du ge ditt hem att en riktig gallerikänsla. Oavsett om du gillar klassiska verk från Hilma af Klint, Vincent Van Gogh, Claude Monet, Gustav Klimt eller William Morris eller hellre föredrar samtida konst – i vårt breda utbud av canvastavlor finns något för varje hem. Särskilt fotografier och målningar i akvarell lämpar sig särskilt bra att tryckas på canvas.

Canvastavlan är fin som den är och behöver nödvändigtvis ingen ram. Vill du dock ge din tavla ett ännu elegantare utseende kan du välja till en måttanpassad ram med vacker skuggfog. Våra trä- och aluminiumramar finns i olika färger. Särskilt stora tavlor ser extra sofistikerade ut när de kombineras med en matchande ram.