Galleritryck

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Modernitet möter extravagans

Galleritryck är en riktig höjdpunkt när det kommer till väggkonst. För att åstadkomma ett galleritryck trycker vi ditt önskade motiv på baksidan av en akrylglasskiva. Därmed garanterar vi intensiva färger och ett knivskarpt resultat. Tavlans baksida förstärks med en aluminiumplatta. Fördelen med förenandet av de båda materialen gör att våra galleryprints blir mycket stabila, även i större format.

Våra galleritryck hittar du i många olika format och självklart skickar vi passande väggfäste med. Testa våra galleritryck själv och låt dina väggar glänsa! För den perfekta finishen rekommenderar vi våra högkvalitativa ramar. Både smalare, eleganta ramar samt våra klassiska ramar med skuggfog lämpar sig perfekt till denna iögonfallande tavla.

Det lilla extra inom väggdekoration

Med våra galleritryck kan du vara säker på att du får det bästa priset i förhållande till kvalitén. Akrylglasskivan resulterar i en vacker djupeffekt vilket gör att fotokonst lämpar sig särskilt bra för galleritryck. Utforska vårt sortiment med fantastiska fotografier i svartvitt, närbilder och fascinerande naturmotiv.

Slår ditt hjärta mer för klassiskt måleri? Låt dig inspireras av våra klassiska konstnärer som exempelvis Monets världsberömda näckrosor, romantiska ”Kyssen” av Gustav Klimt eller Hilma af Klints färgstarka målningar i bildserien ”De tio största”. Med våra tavlor gjorda av en blandning av akryl och aluminium smälter både moderna och klassiska verk på ett vackert sätt in med din inredning.