Kökstavlor

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Kökstavlor i modern design

När det kommer till att dekorera väggarna i köket känns våra kulinariska motiv som en solklar fullträff: aromatiskt kaffe i djupt bruna nyanser, närbilder av medelhavsörter eller collage med olika typer av grönsaker. Med hjälp av en kökstavla kan du dessutom enkelt skapa en naturlig gräns mellan matdelen och vardagsrummet.

När du designar ditt kök kan du också satsa på neutrala bilder, till exempel svartvita tavlor eller naturmotiv, och på så sätt skapa en tematisk koppling mellan köket och hemmets övriga rum. Oavsett hur du väljer att dekorera dina väggar kommer våra kökstavlor hjälpa dig att framhäva din alldeles egen inredningsstil. Lantlig, medelhavsinspirerad eller modern? Det är helt upp till dig!

Coola ordspråk för vackra kök

Vår väggkonst med ordspråk passar perfekt för att sammanväva köket med inredningen i resten av hemmet. Använd till exempel typografier som ett återkommande designelement för att skapa en naturlig röd tråd. Eller varför inte skapa blickfång i köket och göra ett starkt statement med roliga och coola citat? Oavsett om du vill uttrycka din kärlek till te, din humor eller din positiva syn på livet så kommer de snabbt att ge dina gäster en uppfattning om vem du är.

Matinspirerade motiv, citat eller naturkonst – vi rekommenderar att du väljer kökstavlor av akryl eftersom det släta, motståndskraftiga materialet passar perfekt för rum med hög luftfuktighet. Om ventilationen är bra finns det dock inget som hindrar dig från att välja en snygg kökstavla i canvas. Oavsett vilket material du väljer kommer du att få ett tryck av högsta möjliga kvalitet snabbt och säkert skickat hem till dig!