Målarbilder

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Målarbilder för stor och liten

Om du tänker tillbaka till din barndomstid minns du säkert att färglägga bilder faktiskt kunde vara rätt så roligt. Färgläggningsbilder för vuxna har inte bara blivit en uppskattad hobby utan används också som en framgångsrik terapimetod. Att rita och färglägga bilder hjälper dig att slappna av och får dig att tänka kreativt. Du får utlopp för dina känslor, kan samla dina krafter och förbättra din koncentrationsförmåga.

Barn kan sitta i timmar och färglägga bilder. På ett lekfullt sätt kan de öva sitt färgsinne, träna sin koncentration och finmotorik samtidigt som de använder sin fantasi. Mönster med stora ytor lämpar sig särskilt bra för barn och nybörjare medan de med mindre detaljer passar perfekt för vuxna. Bläddra bland vårt breda sortiment av målarbilder för både barn och vuxna och upptäck vackra motiv med djur, blommor, ornament och världskartor.

Pryd dina väggar med din egen konst

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, letar efter en present eller bara vill uppmuntra dina barn till att vara kreativa – vi erbjuder målarbilder för alla smaker och kreativa förutsättningar. Med hjälp av våra färgläggningsposters kan du skapa din egen unika konst som inte finns någon annanstans! Våra målarbilder är tryckta på ett speciellt posterpapper som absorberar färgen av färgpennor, kritor och tuschpennor särskilt bra.

Det är synd att förvara den färdiga konsten i en låda när den är klar. Ge dina egendesignade motiv det utrymme de förtjänar och häng upp dem på väggen med hjälp av posterstrips. Du kan enkelt lägga till dem under beställningsprocessen och klistra dem på baksidan av målarbilden. De självhäftande remsorna lämnar inga märken på väggen så du kan enkelt ta bort dem när det är dags att byta ut konsten. Vässa färgpennorna och testa våra målarbilder idag!