Posters av Minions

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Högkvalitativa posters för alla Minions-älskare

Ända sedan den första filmen Dumma mej rullades ut på biodukarna har minionerna varit en självklar del av våra liv. Kevin, Stuart och Bob är alltid i full färd med att tänka ut nya spännande projekt som kan hjälpa deras mästare att ta över världen. De har till och med fått en helt egen film, Minioner, som har gjort dem till riktiga filmstjärnor! Gammal som ung så kommer vår väggkonst i Minions-tema att bidra med en lekfull och färgglad känsla i hemmet och du välja bland alltifrån posters till tavlor och galleritryck.

Det unika med våra posters är att alla motiv trycks med UV-resistent bläck på högkvalitativt papper. Det gör att vi på Posterlounge kan erbjuda Minions-posters med en otrolig intensitet som återger Minionernas färgglada karaktär på bästa möjliga sätt. Vår väggkonst finns tillgänglig i en mängd olika format och storlekar och du kan också beställa dem tillsammans med passande ramar för en extra exklusiv känsla.

Köp posters från filmerna Dumma mej och Minioner till bra pris online

I vår postershop hittar du ett brett och knallgult utbud av Minioner-motiv föreställande Bob, Kevin och Stuart, men såklart också karaktärerna Gru, Vector och Agnes från filmen Dumma mej. Titta runt bland filmaffischer i originalutförande, roliga illustrationer och ikoniska citat och se vilka som blir dina nya favoriter. 

Minions-posters passar lika bra i barnrummet som i köket, badrummet eller varsomhelst i hemmet där du vill sprida en glad och lekfull känsla. Klicka hem dina favoriter till bra pris online och bjud in de små gula superskurksassistenterna till ditt alldeles egna hem. Vem vet vilka storslagna mästerplaner ni kommer att kunna utföra?