Posters av Tillbaka till framtiden

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Tillbaka till framtiden-posters – ett måste för alla sci-fi-älskare där ute

Det kommer antagligen att dröja en liten stund till innan du får möjligheten att hålla en egen svävarbräda i händerna eller att resa i tiden. Tills dess att riktiga tidsmaskiner börjar dyka upp på marknaden kan du åtminstone skapa en känsla av att befinna dig i en genom att förgylla ditt eget hem med väggkonst i form av högkvalitativa Tillbaka till framtiden-posters.

En av de bästa sakerna med våra posters är helt klart den perfekta färgåtergivningen. Både toner och detaljer framhävs på bästa möjliga sätt tack vare att vi använder oss av UV-resistent bläck på högkvalitativt papper – något som blir extra effektfullt med våra färgstarka Tillbaka till framtiden-motiv. Oavsett om du vill låta din science fiction-poster skina på egen hand eller om du vill skapa en imponerande tavelvägg erbjuder vi dessutom ett brett utbud av matchande ramar som både skyddar motivet och ger det en extra exklusiv känsla.

Beställ posters från dina favoritfilmer till bra pris online

Hos oss hittar du ett stort urval av posters och tavlor inspirerade av Tillbaka till framtiden – vissa motiv är hämtade direkt ur filmtrilogin medan andra är verklighetstrogna illustrationer av Marty McFlys svävarbräda eller den tuffa DeLorean DMC-12. 

Hitta dina favoriter bland våra Tillbaka till framtiden-posters och häng med Marty McFly och Doc Brown på en spännande resa till 1955, 1985 eller 2015. De finns tillgängliga i en mängd olika storlekar och format som du kan välja att beställa med eller utan ram. En mindre poster kan till exempel bli pricken över i på din science fiction-vägg, medan en poster i XXL-format kommer att bli ett intressant och spännande blickfång varsomhelst i ditt hem. Beställ posters från dina favoritfilmer till bra pris på Posterlounge!