Vintageposters

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Eleganta vintageposters för köket

Vintagestilen har länge varit en av de riktigt stora trenderna inom inredning och om du vill bjuda in den även i ditt hem kommer våra vintageposters i neutrala eller dämpade toner att passa perfekt. De är dessutom enkla att matcha med de flesta typer av möbler och dekorationer och är därför ett bra komplement till en mängd olika inredningsstilar. Våra vintageposters gör sig dock extra bra som kontrastgivande detalj i moderna eller industriella hem.

På Posterlounge hittar du ett brett utbud av posters med olika motiv – alltifrån klassiker från början av 1900-talet till moderna bilder med en kreativ retrokänsla. Men oavsett vilket motiv du väljer kommer alla våra posters hjälpa dig att addera ett intressant blickfång i ditt hem. I köket passar våra vintageposters med motiv av örter, vildblommor eller anatomi extra bra, samtidigt som de kommer att skapa en personlig känsla i hemmets övriga rum.

Vintageposters för det moderna hemmet

Om ditt hem är fyllt av naturfärgade möbler är våra vintageposters med botaniska motiv det perfekta valet för dig, eftersom de gröna tonerna kommer att addera en charmig och naturnära atmosfär i hemmet. Gamla reklamposters av städer eller chica reseaffischer och världskartor skapar i sin tur en harmonisk balans tillsammans med möbler och inredning i industriell stil – lika snyggt på kontoret som i vardagsrummet!

För att förstärka retrokänslan ytterligare och ta din inredning till en ny nivå är du välkommen att förse din vintageposter med en brun träram från vår webbshop. Vi ramar in din poster för hand och skickar den sedan till dig så att den är redo att hängas upp på väggen inom bara några dagar!