PVC-tavlor

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Moderna och kompakta

För den som söker modern väggkonst till ett rimligt pris är PVC-tavlor det perfekta alternativet. Motivet trycks på en 4 mm hård skumplatta vilket ger tavlan en fritt svävande look när den hängs upp på väggen. På grund av den lätta vikten passar PVC-tavlor också utmärkt för större format. Även de större PVC-tavlorna är enkla att fästa upp på väggen.

Skumtavlor är tack vare sin lätthet och tålighet mångsidiga. De passar till alla rum och kan till och med hängas i skyddade utomhusmiljöer eftersom materialet är resistent mot repor och solljus. Det tunna materialet med dess sidenmatta yta motverkar dessutom oönskade reflektioner. Den fräscha looken passar särskilt bra till modern interiör och kontor.

PVC-tavlor: Prisvärda och sofistikerade

Fotografer uppskattar PVC särskilt mycket eftersom bildernas färger framhävs och blir mer levande. PVC-tavlor lämpar sig också väldigt bra för den som är sugen på att skapa en tavelvägg. Att blanda flera olika PVC-bilder i olika format och att kombinera färgstarka grafiska mönster med exempelvis inspirerande texter ger hemmet en trendig look.

PVC-bilder förfinar varje motiv och är vårt absoluta tips om du vill visa upp ditt favoritmotiv i hög kvalitet och till ett bra pris. Alla våra PVC-tavlor levereras med upphängningssystem så att du kan hänga upp din tavla direkt efter att du mottagit den. Det enda du behöver göra är att bestämma vilken vägg du vill hänga upp den på.