Självhäftande posters

Populära kategorier

   
 
 • Populärt
 • Nytt

Kundomdömen


Bra att veta om våra självhäftande posters

Har du fått nog av vita väggar, men är inte så sugen på att borra hål i dem? Våra självhäftande posters kräver varken hammare och spikar – och detsamma gäller för självhäftande posterremsor och lim! Det enda du behöver göra är att ta bort folien på baksidan och klistra fast bilden på väggen. Och du behöver inte oroa dig för om du skulle ångra valet av plats – våra självhäftande affischer är enkla att ta bort och flytta, utan att efterlämna några rester. Våra väggdekaler erbjuder alltså en förträfflig användarvänlighet, men också en stor mångsidighet och ett högkvalitativt utseende. De kan appliceras på vilken jämn yta som helst och passar därför bra för att dekorera vita väggar såväl som möbler och dörrar.Våra självhäftande posters finns tillgängliga i rektangulärt eller kvadratiskt format och motivet trycks över hela ytan. Du kan välja ditt favoritmotiv i olika storlekar och format och har möjlighet att addera en häftig panoramabild på väggen med våra extra stora självhäftande affischer. Det självhäftande materialet som affischerna trycks på ger alla typer av motiv ett vackert uttryck tack vare dess sidenmatta yta.

Tack vare våra självhäftande posters exklusiva uttryck framhävs minimalistiska naturmotiv, såsom bilder på blommor eller stränder, på ett extra vackert sätt. Men även mer abstrakta teman, såsom mandalas och linjeteckningar, kommer att smälta in sömlöst med resten av din inredning när du väljer detta material. Upptäck det perfekta motivet för din självhäftande poster i vår webbshop idag!

Tryck på självhäftande folie (170 g/m²) Tryck på
självhäftande folie (170 g/m²)
Sidenglänsande yta Sidenglänsande
yta
Enkel att klistra och att ta bort Enkel att klistra
och att ta bort
Lämpliga för alla jämna ytor Lämpliga för
alla jämna ytor

Självhäftande posters: ren konst

Konst kan presenteras på ett extravagant, iögonfallande sätt, men kombinationen av minimalistisk presentation och komplexa motiv kan faktiskt också skapa en imponerande effekt. Våra självhäftande posters är det perfekta sättet att få till just denna effekt. Ditt nya konstverk är enkelt att fästa på väggen, precis som ett klistermärke, och kan därmed smälta in på ett naturligt sätt med dina övriga väggdekorationer.

Hos oss har du möjlighet att upptäcka konstverk från alla epoker och i alla tänkbara stilar. Oavsett om du föredrar impressionistisk, modern, abstrakt eller realistisk konst är vår webbshop fylld med konstnärer för alla smaker – från Monet och van Gogh till Malevitj och Klimt. Bläddra igenom vår webbshop och upptäck favoritmotivet för din nya självhäftande poster idag!

En av våra medarbetare rekommenderar våra självhäftande posters

Självhäftande posters är det enklaste och snabbaste sättet att dekorera barnrum!

Bruno – Posterlounge-teamet

Handmade by Posterlounge Handmade by Posterlounge
Miljövänligt bläck Miljövänligt bläck
Print-on-demand Print-on-demand

Vi arbetar med många fantastiska konstnärer som ständigt skapar nya vackra motiv för barn, vilket gör att du kan hitta rätt bild för varje ålder, intresse och smak i vår webbshop.

Självklart passar vissa av våra självhäftande posters särskilt bra i de minstas rum: Söta teckningar på djur, coola världskartor och häftiga enhörningar är några av våra mest populära val. Men om dina barn föredrar att förgylla sina väggar med förtrollande sagovärldar, snabba bilar eller bokstavsaffischer så kommer du att hitta rätt självhäftande poster även för dem.

Posters – populärare än någonsin!

✓ Tryck på premiumpapper

✓ Elegant look tack vare 3 mm vit rand

✓ Miljövänlig tryckprocess

✓ Maximal färgbriljans & hög UV-resistens

✓ Packas i säker förpackning

Materialrekommendation – posters
Konsttryckerirum – Posterlounge

Handmade by Posterlounge

Vi ställer höga krav både när det kommer till kvaliteten på våra produkter och vår service. Vi kan möta dessa krav tack vare att vi själva tillverkar våra självhäftande posters på plats i vårt konsttryckeri i Leipzig, Tyskland. Att ha en egen tillverkning gör det även möjligt för oss att möta just dina önskemål: Vi trycker väggdekalerna på beställning och levererar dem sedan direkt hem till dig.

Söker du något speciellt?

Vanliga frågor om självhäftande posters


Vanliga frågor om självhäftande posters

 1. Vad är en självhäftande poster?
 2. Tryckprocess
 3. Fördelar
 4. Materialegenskaper
 5. Plats för upphängning
 6. Lämpliga ytor
 7. Storlekar
 8. Ej listade storlekar
 9. Återanvändning
 10. Så tar du bort en väggdekal
 11. Underhåll
 12. Leverans
 13. Leveranstid
 14. Märkning med upphovsperson
 15. Hållbarhet

Våra väggdekaler är självhäftande posters som erbjuder unika möjligheter tack vare deras enkla applikation – de kan enkelt fästas på väggen utan att du behöver hänga upp några fästen. Motiven på våra väggdekaler trycks på en stark vit folie med självhäftande baksida och fäster utmärkt på alla typer av jämna ytor. Och det bästa av allt? Du kan ta bort dem igen utan att de lämnar efter sig några rester.

Självhäftande poster i detalj
Väggdekal med självhäftande baksida

Motiven på våra självhäftande affischer trycks med pigmenterat UV-bläck och erbjuder därmed en imponerande färgbriljans och bildskärpa. Motiven appliceras på folien med hjälp av en direkttrycksprocess. Väggdekalerna kan användas inomhus, men också utomhus under kortare perioder. Inomhus håller de i upp till tio år tack vare våra högkvalitativa UV-bläck.

Tryck på självhäftande folie i detalj 1
Tryck på självhäftande folie i detalj 2

Våra självhäftande posters är lätta att rengöra och enkla att fästa på jämna väggar, dörrar, möbler och fönster inomhus tack vare den självhäftande baksidan. Baksidan fäster otroligt bra mot underlaget, vilket gör att postern sitter kvar under en lång tid framöver utan att du behöver använda spikar eller skruvar. Dessutom är våra självhäftande posters enkla att ta bort från väggen och lämnar inga limrester efter sig. Detta gör dem även till ett bra alternativ på kortvariga väggdekorationer, till exempel i barnrum, studentlägenheter eller hyresbostäder.

Väggdekalerna är försedda med självhäftande folie som är självhäftande på baksidan och har en något strukturerad yta för att skapa ett högkvalitativt utseende. Den är dessutom slitstark och robust och kan därför fästas på ytan utan veckas. Det är otroligt enkelt att sätta upp de självhäftande affischerna och du kan göra det flera gånger, eftersom du kan ta bort dem utan att de lämnar några klisterrester efter sig. Väggdekalerna fäster mycket bra på jämna ytor tack vare den självhäftande baksidan och du behöver varken använda lim eller tejp.

Reflektioner och spegling minskar tack vare väggdekalernas sidenmatta yta och de passar extra bra för inomhusbruk. I fuktiga eller våta rum såsom kök eller badrum fäster de bra på jämna ytor. I utomhusmiljöer, till exempel på terrasser och balkonger, kan vidhäftningen minska något då den påverkas av väder och vind.

Närbild av materialets struktur 1
Närbild av materialets struktur 2

Ja, våra självhäftande posters lämpar sig även väl för jämna ytor som dörrar och möbler. De kan även fästas på fönster, men tänk då på att man ser foliens självhäftande baksida då våra självhäftande posters inte är transparenta.

Självhäftande posters 1
Självhäftande posters 2

Våra självhäftande posters fäster på alla jämna ytor – till exempel väggar, möbler, dörrar och fönster. De fäster till och med till viss del på grövre ytor såsom strukturtapeter.

Du har möjlighet att välja bland självhäftande posters i en mängd olika format på produktsidan. Alla storlekar som nämns är de yttre måtten.

Nej, tyvärr inte. Du har dock ett brett urval av format att välja bland och du kan såklart klippa till din självhäftande poster i den storlek du önskar. Om du planerar att göra detta behöver du helt enkelt bara beställa ditt favoritmotiv i ett större format.

Ja, du kan ta bort de självhäftande affischerna från ytan några gånger och fästa dem någon annanstans.

Nej, när våra självhäftande posters tas bort från en ren och jämn yta inomhus lämnar de inga rester efter sig.

Våra självhäftande posters kan återanvändas flera gånger. Det är dock bäst att inte flytta dem för ofta, då vidhäftningsstyrkan minskar varje gång de tas bort från en yta. Se alltid till att rengöra den jämna ytan där du ska fästa väggdekalen så att den inte är dammig eller smutsig. Då finns det inget som stör när du vill fästa den på nytt.

Du kan enkelt torka av våra självhäftande posters med en mjuk, fuktig rengöringsduk. Du bör dock inte använda tuffa rengöringsmedel eller slipmedel för att rengöra dem.

När du beställer en självhäftande poster i en mindre storlek levereras den platt i ett robust kuvert. Väljer du däremot ett större format rullas den ihop och omsluts av ett omslagspapper innan den läggs i en poströr för att säkerställa att postern levereras helt utan veck.

Förpackning för självhäftande posters i små format
Förpackning för självhäftande posters i stora format

Som regel bör du få hem din självhäftande poster inom några arbetsdagar. Du kan se den förväntade leveranstiden i vår webbshop på produktsidan och i kundvagnen. När vi har skickat beställningen kommer vi att informera dig om detta genom att skicka en leveransbekräftelse. Alla våra självhäftande posters trycks på begäran och produceras alltså först vid en beställning. Detta gör att vi kan upprätthålla en hållbar tillverkningsprocess och att du får hem din poster rykande färsk från pressen.

Vi presenterar exklusiva konstverk från internationella konstnärer, bildarkiv och licensagenturer. Vi uttrycker också vår glädje över det goda samarbetet med våra konstnärer och fotografer genom den nödvändiga referensen till originalverket. Därmed skyddar vi våra bildleverantörer och varumärket Posterlounge.

Tryck med upphovsrätt

Inomhus sitter våra väggdekaler på plats i många år. Utomhus har de en något kortare vidhäftningsförmåga på grund av väder och vind.