Självhäftande posters

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Självhäftande posters: konst att känna på

Oavsett om du väljer dina motiv i små eller stora format så hängs vår självhäftande väggkonst upp både snabbt och enkelt på alla jämna ytor. Affischerna lämpar sig alltså inte bara till att dekorera väggar med utan passar även perfekt till att utsmycka möbler och dörrar. Framförallt panoramabilder i stående format lämpar sig särskilt bra att använda som exempelvis dörrposter.

Våra självhäftande posters består av en självklistrande textilvävnad som liknar canvas. Den sidenmatta ytan med struktur ger en härlig känsla och ett högkvalitativt utseende. För att hänga upp bilden behöver du varken spik, hammare eller tejp. Det enda du behöver göra är att ta bort folien på baksidan och klistra fast bilden på önskad plats. Sist men inte minst: Våra självhäftande affischer kan enkelt tas bort och placeras på en ny plats så ofta du vill.

Upptäck våra olika teman

Med hjälp av dinosaurier och enhörningar kan du förvandla varje barnrum till en förtrollande sagovärld. Våra självhäftande plakat har dock mycket mer att erbjuda. Förutom gulliga bilder till de minsta hittar du också grafiska mönster, lärorika världskartor, romantiska landskapsmotiv i vår webbshop – hos oss hittar du konst för varje vägg och inom varje tema.

Är du hellre en som gillar klassiska målningar hittar du åtskilliga bilder av konsthistoriens mest berömda konstnärer i vårt sortiment. Tack vare vårt förstklassiga material och det högkvalitativa trycket framhävs de klassiska verken särskilt bra. Ge dina väggar ett lyft och låt dig övertygas av våra självhäftande posters i premiumkvalitet.