Tavlor till sovrum

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Stämningsfulla tavlor till ditt sovrum

För att göra ditt sovrum till en plats som utstrålar komfort och energi bör du satsa på väggkonst med harmoniska motiv. Feng Shui-bilder kan till exempel hjälpa dig att skapa en balanserad stämning, men även enkla och minimalistiska motiv i svartvitt kan vara ett perfekt val för att sprida ett lugn i sovrummet.

Du som letar efter ett botemedel mot dåligt morgonhumör bör genast titta närmare på våra motiv med coola eller roliga ordspråk. De kommer nästan garanterat få dig att vakna med ett leende på läpparna. Att till exempel hänga upp några matchande tavlor till sovrummet i fina ramar bredvid spegeln eller över byrån är ett enkelt sätt att skapa en harmonisk och energifylld stämning i rummet.

Vill du hellre hänga din nya tavla till sovrummet ovanför sängen rekommenderar vi att du väljer ett lättviktigt material som exempelvis canvas. Väljer du en stor tavla är ett tips att placera den centrerad ovanför sängen med cirka 20 centimeters fritt utrymme mellan den nedersta kanten och sänggaveln.

Sovrummet – en perfekt plats för konst!

Sovrummet utstrålar en särskilt intim stämning, vilket gör det till en perfekt plats för såväl personliga foton som konstverk. ”Venus födelse” av Botticelli, ”Kyssen” av Klimt eller van Goghs ”Stjärnenatt” – verk av dessa stora mästare passar inte bara på museum runt om i världen, utan bidrar med en minst lika hänförande effekt på tavlor till sovrummet. Klassiska konstverk får ett extra kvalitativt och autentiskt uttryck på duk, medan modern fotokonst får ett iögonfallande djup när det trycks på akrylglas. 

Tavlor till sovrummet inger ett extra starkt intryck när de kommer i stora format. Satsa därför till exempel på en stor canvastavla för att skapa ett elegant och iögonfallande intryck över sängen. Det blir ett perfekt sätt att både uttrycka din personlighet och framhäva mittpunkten i sovrummet!

Kundomdömen