Trätavlor

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Naturligt och hållbart

Trätavlor är det perfekta alternativet för dig som älskar naturen och vill skapa en mysig inredning hemma. Våra trätavlor är FSC-certifierade och trycks på en 12 mm tjock, hyvlad plywoodskiva i ljust trä som kommer från hållbara europeiska skogar. Det genuina materialets träådring gör varje tavla till unikat. Det högkvalitativa tryckresultatet blir ljust och mjukt och får en matt finish vilket kombinerar ett stilrent uttryck med en smula vintage.

Vid bilder med vit bakgrund trycks den vita bakgrunden inte med utan istället blir det naturliga träet underlaget för motivet. Våra trätavlor är vackra som de är och behöver ingen ram vilket också gör dem särskilt prisvärda. Att trätavlorna även i de större formaten är lätta trots det stabila materialet gör dem enkla att hänga upp på väggen. I tillägg levereras alla våra trätavlor med förborrade hål på baksidan vilket underlättar upphängningen ytterligare.

Skapa en varm och hemtrevlig inredning

Orörd natur, vilda landskap, böljande vågor och andra naturliga motiv är ett par exempel på motiv som blir särskilt snygga på trä. Även våra texttavlor med vit bakgrund blir vackra på trä då de får en trären bakgrund och en snygg kontrast uppstår. Tryck på trä kommer att ge en känsla av äkthet och fräsch natur i hemmet och bli ett riktigt blickfång. Låt dina väggar stå i fokus och skapa en varm och ombonad heminredning med våra trätavlor.

Oavsett om du bor i ett gammalt hus eller i en nyproduktion, söker lantlig inredning till sommarstugan eller vill skapa en lugn atmosfär i kontoret, vi har något för alla smaker och behov. När du beställer en trätavla hos oss trycker vi den exklusivt för dig och skickar den inom ett par dagar. Vi använder oss dessutom av ett miljövänligt och UV-resistent tryck. Om du inte skulle vara nöjd med tavlan kan du skicka tillbaka den inom 100 dagar.