Väggkalendrar 2024

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Snygg väggkalender med konst för varje årstid

Är en klassisk väggalmanacka otänkbar hemma hos dig eller är du på jakt efter den perfekta tavlan men kan inte bestämma dig för ett motiv? Varför inte ta tolv motiv istället? På så vis kan du glädja dig åt att bläddra bland de omsorgsfullt utvalda bilderna i våra konstkalendrar. Abstrakt konst med motiv av Hilma af Klint eller en väggalmanacka för barn med söta djurbilder – bland våra högkvalitativa väggkalendrar finns något för alla. För den som hellre gillar klassiskt har vi även motiv av kända konstnärer och kalendrar med vintagemotiv.

Med över 15 års erfarenhet i tryckbranschen ligger förutom hög kvalitet och ett brett sortiment framförallt vår kundvänlighet oss varmt om hjärtat. Låt oss övertyga dig med vår höga standard!

Ett mångsidigt blickfång till ditt hem

Vi trycker våra kalendrar på papper i premiumkvalitet vilket gör att varje motiv får lysa i all sin glans. Utöver de tolv almanackssidorna innehåller våra kalendrar en dekorativ framsida samt en översikt över alla månader på baksidan. Trycket har en briljant färgåtergivning och är hållbart då det både är skyddad mot repor och UV-resistent.  Därmed blir våra väggkalendrar ett vackert blickfång som du kan njuta av under hela året.

Väggkalendern är klassiskt spiralbunden och har ett hål för upphängning vilket gör att du kan hänga upp den både snabbt och enkelt på väggen. Väggalmanackan har även tillräckligt med plats för anteckningar så att du enkelt kan hålla koll på hela året.