Tavlor till vardagsrum

Populära kategorier

   
 
  • Populärt
  • Nytt

Tavlor för ett inbjudande vardagsrum

Det är viktigt att ta gott om tid på dig när du ska välja ut tavlor till vardagsrummet – det ska trots allt kännas både trivsamt och spegla din personlighet. Med rätt tavla kan du inte bara visa vem du är, utan också skapa en viss atmosfär i hemmet. Abstrakta motiv och akrylglastavlor utstrålar till exempel en modern känsla, medan canvastavlor och tavlor i lantlig stil bidrar med en mer klassisk och romantisk effekt.

Det finns en mängd olika sätt att få tavlorna för vardagsrummet att smälta samman med resten av inredningen. Du kan antingen välja att hänga upp tavlorna i mitten av rummet för att skapa blickfång, välja motiv som matchar färgen på väggen eller skapa en snygg tavelvägg genom att välja ut tavlor i ett visst tema eller med en viss färg. Bland våra tavlor till vardagsrum hittar du dessutom motiv som passar perfekt in med dagens trendiga skandinaviska och industriella inredningsstilar.

Vi hjälper dig att inreda ditt vardagsrum med vackra tavlor

Just nu känns det naturnära temat extra hett när det kommer till tavlor till vardagsrum. De drömlika, pastellfärgade landskapsmålningarna gör att ditt vardagsrum får en ljus och inbjudande effekt. Blommiga mönster adderar en bohemiskt chic touch till dina väggar och moderna landskapsfotografier hjälper till att skapa fantastiska vyer, oavsett vilken miljö som döljer sig utanför dina fönster.

Välj ut favoritmotiv till ditt vardagsrum och ta hjälp av oss för att få dem inramade. De handgjorda ramarna av äkta trä ger våra prints ett extra exklusivt och elegant utseende. Kontakta vår kundservice om du är osäker på vilken design som passar ditt vardagsrum bäst eller om du helt enkelt har svårt att bestämma dig. Våra inrednings- och konstexperter finns här för att hjälpa dig!

Kundomdömen