Posterlounge   Om oss

Det här är Posterlounge

Vi på Posterlounge har något emot tomma väggar. Vår mission är att genom våra väggdekorationer och konsttryck skänka en ordentlig klick färg till vardagen! På Posterlounge brinner vi för detalj och ger klassiska verk från Monet, Klimt och van Gogh nytt liv. Dessutom erbjuder vi samtida konstnärer och fotografer en försäljningsplattform – utan några komplicerade marknadsföringsstrategier vilket ger mer tid över till den kreativa processen. I vårt breda sortiment med över 100 000 motiv kan vi erbjuda något för alla.


Grundades 2003
Posterlounge GmbH grundades 2003 och idén till företaget växte fram genom en inredningsbutik. Än idag drivs familjeföretaget av dess grundare Falk Teßmer, Florian Teßmer och Mandy Reinmuth.
Tillväxt + 100 %
Tack vare vårt fantastiska teams arbete, ett kreativt idéflöde och välplanerade koncepter har vi en kontinuerlig tillväxt på upp till 100 procent per år. Detta är något vi är särskilt stolta över.
Konstnärer + 10 000
Vår allra största tillgång är våra konstnärer. Med verk från över 10 000 konstnärer inom kategorierna fotografi, måleri och illustration kan vi erbjuda konst för varje smak.
Motiv + 100 000
Med över 100 000 motiv erbjuder Posterlounge ett brett utbud väggdekorationer och konsttryck. Att kunna välja bland de många tryckmaterialen och formaten ger våra kunder möjlighet att anpassa bilderna efter sina egna behov och önskemål.
Egen produktion
Genom att ta hand om tillverkningsprocessen själv kan vi dels upprätthålla våra egna kvalitetskriterier och dels tillmötesgå våra kunders behov. Genom regelbundna kvalitetskontroller och korta kommunikationsvägar kan vi säkerhetsställa att kvaliteten alltid håller en hög standard.
Internationella marknader
Kort efter att vi framgångsrikt etablerat oss på den tyska marknaden riktade vi kurs mot internationella marknader och lanserade vår engelskspråkiga sida. Från och med 2017 lanserades bland annat våra spanska, franska och italienska plattformar.

Att arbeta på Posterlounge

Att arbeta på Posterlounge innebär att följa sina talanger. På så vis uppskattar vi våra medarbetares engagemang väldigt mycket. Genom platt organisation och direkt kommunikation främjar vi varje individs utveckling i företaget. Tack vare gemensamma lunchraster och regelbundna teamevent förstärks samarbetet och gemenskapen mellan företagets olika avdelningar. Våra produktions- och kontorslokaler sträcker sig över en yta på cirka 6700 kvadratmeter och ligger i Schönefeld som är en uppåtgående stadsdel i den nordöstra delen av Leipzig, Tyskland.

Vill du veta mer om oss?

Hos Posterlounge förenar vi kompetens med teamwork. Vårt team har växt stadigt sedan starten och under de senaste åren har vi kunnat rekrytera ännu fler motiverade medarbetare med en förkärlek för konst. I våra olika avdelningar som produktion, kundtjänst, förlag, SEO, marketing och IT arbetar våra medarbetare dagligen med att förbättra vårt produktsortiment, garantera en ständigt hög kvalitet och med att få Posterlounge att nå ut till ännu fler personer.

Lär dig mer om Posterlounge

Posterlounge in Action

Room 2
Room 3
Room 4
Room 5
Room 6
Room 7