Sälj konst hos Posterlounge – professionellt & framgångsrikt

Våra hjärtan slår för konst. Vi hjälper dig att dela dina verk med världen. Gratis, icke-exklusivt och med en schysst betalning – vi erbjuder dig ett transparent samarbete! Som konstnär har du hos oss inte bara möjligheten att erbjuda dina verk på vår sida, utan kan även sälja din konst på framgångsrika marknadsplatser som eBay och Amazon. Vi är din Print on demand-shop för tryck, personlig support och med leverans till hela Europa.

Som renommerat konstförlag med bas i Leipzig trycker vi högkvalitativa konsttryck på olika material för att maximera mysfaktorn och trivsamheten i både hem- och företag. Genom långa samarbeten med internationella konstnärer, bildagenturer och andra licensgivare erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment med klassiska verk, samtida grafik, moderna illustrationer, nostalgiska filmplakater och fascinerande fotografier.

Bli konstnär hos Posterlounge

Vi är här för dig

Mandy Reinmuth Publishing Manager
Sandra Hähle Graphic Designer

Röster från våra konstnärer

Att Posterlounge också är närvarande på andra plattformar som Amazon och eBay ökar både försäljningen och konstnärens visibilitet ytterligare.
Julia Delgado, Fotograf
Upptäck nu
Hos Posterlounge är allt från val av konstverk till presentationen, bearbetandet av beställningarna och kundservicen mycket professionell.
Stefan Kahlhammer, Illustratör
Upptäck nu