Posterlounge   Sälj konst

Sälj konst hos Posterlounge – professionellt & framgångsrikt

Våra hjärtan slår för konst. Vi hjälper dig att dela dina verk med världen. Gratis, icke-exklusivt och med en schysst betalning – vi erbjuder dig ett transparent samarbete! Som konstnär har du hos oss inte bara möjligheten att erbjuda dina verk på vår sida, utan kan även sälja din konst på framgångsrika marknadsplatser som eBay och Amazon. Vi är din Print on demand-shop för tryck, personlig support och med leverans till hela Europa.

Som renommerat konstförlag med bas i Leipzig trycker vi högkvalitativa konsttryck på olika material för att maximera mysfaktorn och trivsamheten i både hem- och företag. Genom långa samarbeten med internationella konstnärer, bildagenturer och andra licensgivare erbjuder vi våra kunder ett brett sortiment med klassiska verk, samtida grafik, moderna illustrationer, nostalgiska filmplakater och fascinerande fotografier.


Bli konstnär hos Posterlounge

Vill du imponera vårt förlagsteam med dina konstverk och bli en av våra framgångsrika konstnärer?

Skicka en länk med ett urval av bilder du skapat till artist@posterlounge.se.
Vårt team tittar på dina bilders kvalitet, originalitet och efterfrågan. Du får svar inom 14 dagar från vår förlagsredaktör.
Om du övertygat oss med dina konstverk kommer du att få inloggningsuppgifter till ditt personliga konstnärskonto och kan börja skapa din konstnärsprofil.

Vi är här för dig

Mandy Reinmuth Head of Publishing
Tommaso Scarpelli Publishing Assistant

Vårt förlagsteam tar gärna hand om dina frågor på tyska eller engelska.

Röster från våra konstnärer

Hos Posterlounge är allt från val av konstverk till presentationen, bearbetandet av beställningarna och kundservicen mycket professionell.
Stefan Kahlhammer, illustratör
Upptäck nu
Jag är ett stort fan av statistiken som gör det enkelt för oss som agentur att följa försäljningen och se vilka bilder och konstnärer som är de mest populära.
Alex Rodriguez, MGL Licensing
Upptäck nu
Posterlounge hjälper konstnärer att synas, tjäna pengar och inspireras. En fantastisk sida för oberoende konstnärer att expandera deras räckvidd och tillväxt.
Ashvin Harrison, konstnär
Upptäck nu
Jag har mycket bra erfarenhet av att jobba med Posterlounge! De erbjuder ett väldigt enkelt system för att ladda upp motiv, ger veckovis försäljningsrapporter och har rättvisa kommissionsmöjligheter.
Barrett Biggers, illustratör
Upptäck nu