Posterlounge   Populära märken

Tavlor för äkta fans

Inramade tavlor för äkta fans

Återupptäck favoriter från filmer och serier med våra högkvalitativa tavlor för ditt hem.

Söta dekorativa tryck som skapar ett glatt intryck i barnrummet eller vackra nostalgiska motiv för snygga tavelväggar i vardagsrummet eller på kontoret – vi erbjuder ett brett urval av motiv för alla dina önskemål och behov.

Våra varumärkestryck inspirerade av underhållningsvärlden är den perfekta presenten till fans i alla åldrar som vill visa upp sina barndomshjältar. För många val? Ge bort ett presentkort och låt fanet välja själv!

Inspireras av vårt stora utbud av unika motiv för stora och små och beställ sedan din favorit hem till dig.


Fördelsikon – Säker betalning Säker betalning
Fördelsikon – Leverans från endast 49 kr Leverans från endast 49 kr
Fördelsikon – 100 dagars returrätt 100 dagars returrätt
Fördelsikon – Över 1 miljon nöjda kunder Över 1 miljon nöjda kunder

Sist men inte minst: Hos Posterlounge behöver du inte vänta otåligt tills nästa avsnitt. Istället kan du enkelt få hem dina favoritmotiv till dina väggar – som poster i högkvalitet, canvastavla eller tryck på akrylglas.

Klassiska filmposters, vackra illustrationer och minimalistiska motiv passar utmärkt att inreda hemmet hos varje film- och seriefans. Vi erbjuder allt från minitryck till tavlor i extra stora format så att du kan välja det som passar dig och ditt hem bäst.

Våra posters och tavlor får ett extra elegant uttryck när de placeras i en ram – antingen av massivt trä eller aluminium – vilket du enkelt kan lägga till i din beställning. Bläddra igenom våra de många varumärkena från underhållningsvärlden och upptäck tavlor som får ditt hjärta att klappa lite extra! Vårt fantastiska kundserviceteam hjälper dig gärna om du inte vet vilket material du ska välja.