Posterlounge   Populära märken

Tavlor till de som älskar filmer, TV-serier och tecknade serier

Inramade tavlor till fans av filmer, TV-serier och tecknade serier


Oavsett om du gillar serieklassiker som ”Vänner” och ”Game of Thrones”, actionfilmer som ”Superman”, ”Wonder Woman” och ”Suicide Squad” eller tecknade serier som ”Minions” och ”Looney Tunes”: I vår shop hittar du många populära märken från Universal Studios och Warner Bros.

Upptäck dina favoriter och få hem dem som högkvalitativa och unika tavlor. Låt dig inspireras av vårt breda sortiment och inred ditt hem med dina favorithjältar!


Säker betalning Säker betalning
Leverans från endast 29 SEK Leverans från endast 29 SEK
100 dagars returrätt 100 dagars returrätt
Nöjda kunder Nöjda kunder

Sist men inte minst: Hos Posterlounge behöver du inte vänta otåligt tills nästa avsnitt. Istället kan du enkelt få hem dina favoritmotiv till dina väggar – som poster i högkvalitet, canvastavla eller tryck på akrylglas.

Klassiska filmposters, vackra illustrationer och minimalistiska motiv passar utmärkt att inreda hemmet hos varje film- och seriefans. Vi erbjuder allt från små tryck till stora tavlor i XXL-format så att du kan välja det som passar dig och ditt hem bäst.

För att ge tavlorna en extra elegans kan du välja att beställa till en ram i trä eller aluminium. Scrolla runt och upptäck de tavlor som får just ditt hjärta att slå lite snabbare!